Prova gratis
Video image (first frame)

SOTI ONE Platform gör mobila och IoT-verksamheter enklare, smartare och tillförlitligare.

The SOTI ONE Platform
Upptäck den senaste utvecklingen av SOTI ONE Platform: SOTI XSight, den diagnostiska intelligenslösningen Läs mer
SOTI-One user controlling a phone with a laptop - Video link

SOTI ONE Platform — Total kontroll

Din affärskritiska mobila verksamhet har aldrig varit större eller viktigare. Med fler enheter, operativsystem (OS) och fjärrarbetare måste allt vara snabbt, säkert och tillförlitligt.

SOTI ONE Platform är en integrerad lösning som globala företag använder för att minska kostnader, komplexitet och avbrottstid för sina mobila verksamheter.

Med SOTI ONE Platform kan du förenkla allt från att utveckla och distribuera appar till EMM (Enterprise Mobility Management), allt från att åtgärda enhetsproblem på distans till att få insikter om enhetsprestanda och allt från att hantera IoT-lösningar (Internet of Things) till att skydda känsliga data.

SOTI Mobicontrol logo

Bevisad mobilitets hantering

SOTI MobiControl gör EMM (Enterprise Mobility Management) enklare än någonsin. Det ger företag möjlighet att säkert hantera alla enheter eller endpoints med valfri formfaktor och vilket operativsystem som helst under hela deras livscykel, från utplacering till avyttring.

SOTI Mobicontrol screenshot
SOTI Xsight screenshot
SOTI Xsight logo

Diagnostisk Intelligens

När enheter slutar fungera på fältet får SOTI XSight i gång dem snabbt och vid det första samtalet. SOTI XSight är integrerat med SOTI MobiControl och gör det möjligt att snabbt lösa problem med appar och mobila enheter. Genom att utnyttja avancerad diagnostik och analys kan IT-administratörer förbättra prestandan och minska driftkostnaderna för affärskritiska mobilverksamheter. 

SOTI Snap logo

Bygg mobila appar snabbare och enklare

SOTI Snap är en multiplattform mobilapputvecklingslösning för företag. Den ger organisationer möjlighet att skapa de mobilappar de behöver snabbt och kostnadseffektivt, utan behov av specialiserade resurser.

 

SOTI SNap screenshot
SOTI Connect screenshot
SOTI Connect logo

Kontrollera IoT-enheter

SOTI Connect är en IoT-lösning för företag som ger komplett livscykelhantering av IoT-anpassade enheter inom en organisation. Lösningen har en mycket flexibel, datadriven layout som gör att IoT-enheter snabbt kan integreras och hanteras, vilket minskar marknadsledtiden för IoT-initiativ.

SOTI Identity logo

Säker access till SOTI ONE Platform

SOTI Identity möjliggör enkel och säker åtkomst till SOTI ONE Platform-serien. Med funktioner för central användarhantering, single sign-on och rollhantering kan organisationer skapa smidiga och integrerade mobilitetsarbetsflöden.

SOTI Identity screenshot
SOTI Pulse screenshot
SOTI Pulse logo

Samarbete till hands

SOTI Pulse är en onlinecommunity för SOTI-partner och kunder, och gör det enkelt för kunder att ansluta, kommunicera och samarbeta med produktexperter samt andra lösningsleverantörer för att få ut mesta möjliga av sina mobilitets- och IoT-utplaceringar.