Prova gratis

Vilka är SOTI?

SOTI är en erkänd ledare inom innovativa lösningar som minskar kostnaden och komplexiteten för affärskritisk mobilitet och IoT. Tusentals företag över hela världen är beroende av oss för att säkra, hantera och stödja sin mobila verksamhet. SOTI:s två decennier av framgång har byggt starka partnerskap med ledande mobilplattformsleverantörer och enhetstillverkare. Dessa relationer ger oss en tidig inblick i och unika insikter om ny teknik och trender inom branschen. SOTI är en erkänd innovatör – en tydlig vision, laserfokus och engagemang inom FoU har gjort oss marknadsledande när det gäller att leverera spännande, nya lösningar för affärsmobilitet. SOTI hjälper företag att ta deras mobilitet till oändliga möjligheter.

Vilka är SOTI?

Vad är SOTI:s vision?

Affärsmobilitet har blivit ett verktyg för affärsdifferentiering. Ledande organisationer upptäcker innovativa sätt att utnyttja kraften i mobilteknik för att skapa varaktigt värde. Operativt skapar wearables och IoT nya affärsmodeller, ökar effektiviteten och gör det lättare för kunder och företag att interagera. Strategiskt har konvergensen av företagsmobilitet, big data och analys potential att förändra ditt företag med datadrivna realtidsinsikter. I kombination med dessa trender kan du ta ditt företag till oändliga möjligheter.

– Carl J. Rodrigues, President & CEO, SOTI Inc.

Carl Rodrigues presenterar SOTI ONE Platform

Video of Carl Rodrigues, President and CEO of SOTI, Presenting the SOTI ONE Platform

Företagens sociala ansvar

SOTI Big Bike event

Under hela året donerar SOTI-anställda till lokala blodgivartjänster och lägger tid på att samla in mat och leksaker till högtider. Företaget stöder också initiativ för rent vatten, sanering och bevarande runtom i världen och främjar en papperslös kontorsmiljö. SOTI sponsrar flera barn genom World Vision för att se till att ungdomar i utvecklingsländer har de resurser de behöver för att hålla sig friska och utvecklas, trots att de lever under svåra omständigheter.

Till stöd för COVID-19-insatser deltog SOTI i initiativet Lifelines4LovedOnes, grundat av TMT First, för att hjälpa drabbade patienter att hålla kontakten med sina nära och kära. Detta partnerskap resulterade i mobila surfplattor till National Health Service (NHS) och patienter i äldrevården som var isolerade från familj och vänner. Renoverade surfplattor och smartphones donerades till NHS-sjukhus och vårdhem, vilket hjälpte till att ansluta patienter med sina vänner och familj via videosamtal.

SOTI Day

SOTI brinner för innovation och för att ge den yngre generationen värdefulla färdigheter för framtiden. Därför hjälper SOTI gymnasieelever att lära sig att programmera genom att anordna tävlingar med priser. Dessutom välkomnar SOTI gymnasieelever till sitt globala huvudkontor för att presentera karriäralternativ som programmerare och produktutvecklare. Eleverna får tillgång till SOTI Snap, en snabb apputvecklingslösning, och får utmaningen att bygga sin egen app från grunden. Dessa studenter, som aldrig har programmerat förut, kan lyckas genomföra utmaningen – ofta på under en timme – med SOTI Snap. SOTI anordnar även Kids at Work-dagar, där barn och ungdomar kan upptäcka karriärmöjligheter och själva får uppleva vad deras föräldrar arbetar med på SOTI. I det större perspektivet investerar företaget i kompetensutbildning och erbjuder fortbildningsprogram för vuxna, till exempel Quality Assurance School och Fast Start Mobility Workshops.

SOTI är en outtröttlig förespråkare för att bygga en blomstrande teknikcommunity i Kanada och sponsrar flera teknikfokuserade evenemang internationellt. Företaget arbetar också i samarbete med lokala universitet och högskolor för att inspirera de kommande generationerna av tänkare, byggare och entreprenörer.

SOTI:s engagemang för företagens sociala ansvar (CSR) sträcker sig till de globala samhällen där dess anställda bor och arbetar. Företaget stöder många ideella organisationer och välgörenhetsorganisationer genom sina kontor över hela världen, bland andra:

 • Birmingham Children's Hospital logo
 • End Poverty logo
 • Heart and Stroke Foundation logo
 • Lotus Petal Foundation logo
 • Movember Foundation logo
 • SADS Foundation logo
 • SickKids Foundation logo
 • Smilezone Foundation logo
 • St. Alphege's Church logo
 • St. Basils logo
 • The Toy Bank logo
 • Toys For Tots logo
 • World Wildlife Fund logo

SOTI kontor runt om i världen

 • Map of SOTI Office Locations Around The World